Nieuws Antwerpen Peugeotgarages Van Dongen en Gema fusioneren

Peugeotgarages Van Dongen en Gema fusioneren

Peugeotgarages Van Dongen en Gema fusioneren

BRECHT /BRASSCHAAT – De Peugeotverdelers Van Dongen uit Brasschaat en Gema uit Brecht hebben ervoor gekozen om één te worden. Het fusiebedrijf Van Dongen en Gema krijgt zijn uitvalsbasis in Brecht, in een volledig vernieuwde garage. “Door onze teams samen te voegen, hebben we nog meer expertise en ervaring in huis”, klinkt het bij de zaakvoerders.

Sven Van Dongen, zaakvoerder van de garage in Brasschaat, en Dirk Geerts, die de garage in Brecht leidt, zijn trots dat ze de samensmelting van hun zaken kunnen aankondigen en geloven dat de eengemaakte Peugeotgarage een succes wordt. “Het bundelen van de krachten is nodig om klaar te zijn voor de toekomst. Door onze teams samen te voegen hebben we nog meer expertise en ervaring in huis. Zo zijn we klaar om technologische evoluties het hoofd te bieden. Bovendien zijn er heel wat gelijkenissen tussen onze bedrijven: het familiale karakter, de persoonlijke aanpak en de servicegerichtheid zijn absolute troeven.”

De uitvalsbasis van het fusiebedrijf wordt de garage in Brecht, waar Gema momenteel al gevestigd is. De garage wordt wel eerst grondig verbouwd en gemoderniseerd. Zowel de werkplaats als de showroom krijgen een complete make-over. Op 1 juni moeten de werken achter de rug zijn en opent de nieuwe zaak de deuren. In het weekend van 15 en 16 juni is er een feestelijke opening waarop iedereen welkom is om de vestiging te ontdekken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.