Nieuws Antwerpen Pieter Van Bastelaere uit Beveren is ceo van mobiliteitsfederatie Traxio

Pieter Van Bastelaere uit Beveren is ceo van mobiliteitsfederatie Traxio

Pieter Van Bastelaere uit Beveren is ceo van mobiliteitsfederatie Traxio

BEVEREN – Op voordracht van het Uitvoerend Comité van werkgeversorganisatie Traxio heeft de Raad van Bestuur de benoeming van Pieter Van Bastelaere als Afgevaardigd Bestuurder van de mobiliteitsfederatie bekrachtigd. Met zijn 39 lentes is Pieter Van Bastelaere uit Beveren de jongste ceo van Traxio ooit.

Pieter Van Bastelaere is drie jaar geleden bij Traxio begonnen als Directeur Vlaanderen. Hij is eveneens hoofd van het departement Public Affairs en lid van het managementteam.

“Met zijn benoeming erkennen we het vele werk dat Van Bastelaere de laatste jaren verzet heeft”, duidt voorzitter Didier Perwez. “Alle politieke partijen kennen TRAXIO intussen als een constructieve, betrouwbare en professionele organisatie en dat is de verdienste van onze nieuwe Afgevaardigd Bestuurder.”

De master Handelswetenschappen heeft intussen 10 jaar ervaring in werkgeversmiddens en zetelt onder andere in de Raad van Bestuur van het Verbond van Belgische Ondernemingen, de Raad van Bestuur van Unizo en het Directiecomité van Voka. Als voorzitter van de Schoolraad, voorzitter van het Lokaal Overleg Kinderopvang en erevoorzitter van de Gezinsraad kan Van Bastelaere ook in zijn vrije tijd gerust een bezige bij genoemd worden.

Pieter Van Bastelaere: “Er ligt veel werk op de plank met de wijzigingen in het mobiliteitslandschap. Mijn eerste prioriteiten gaan dan ook naar het verder uitbouwen van het netwerk van partners, politici en stakeholders. Ook verbondenheid tussen de leden en het personeel, en sterke communicatie zijn van groot belang”.

Mobiliteitsfederatie Traxio vertegenwoordigt ruim 9.800 werkgevers in de 3 gewesten die actief zijn op het gebied van de verkoop en reparatie van nieuwe en tweedehandswagens, motoren, fietsen, carrosserie, banden, brandstoffen en dergelijke.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.