Nieuws Antwerpen Pizza Port in Berchem beste bezorgrestaurant

Pizza Port in Berchem beste bezorgrestaurant

Pizza Port in Berchem beste bezorgrestaurant

pizzaPizza Port in Berchem wint dit jaar maar liefst drie awards als BezorgTopper, uitgereikt door de internationale etenbestelsite just-eat.be De pizzeria wint voor de tweede keer op rij de titel van beste bezorgrestaurant van ’t stad, maar mag zich nu ook beste BezorgTopper van de provincie én van Vlaanderen noemen.

Boston Pizza Burgers uit Merksem en Kingslize Pizza uit Berchem voeren als pizza take-away de ranking verder aan. Dat Antwerpen gevarieerd bestelt, toont de bekroning van het Argentijnse Empanadas Streetfood Buenos Aires en van Chicken Phone.

Via de website of de mobiele applicatie(s) bestellen maandelijks honderdduizenden hongerige consumenten een maaltijd thuis. Ze delen daarna hun ervaringen met een review via just-eat.be Met meer dan 50 geselecteerde bezorgrestaurants beoordelen de Antwerpenaren het gretigst hun ervaringen én ze blijken erg tevreden over de kwaliteit. De mobiele app wordt steeds populairder om bestellingen te plaatsen: in 2015 werden 68% meer bestellingen via de app geplaatst in vergelijking met 2014. Zo’n 40% van de consumenten bestellen hun snelle hap nu via de mobiele applicatie, 60% verkiest nog steeds de just-eat.be website.

De top 5 voor de stad Antwerpen:
1. Pizza Port in Berchem (9,6/10)
2. Empanadas Streetfood Buenos Aires in Antwerpen (9,2/10).
3. Boston Pizza Burgers Merksem in Merksem(9,0/10)
4. Chicken Phone in Borgerhout (9,0/10)
5. Kingslize Pizza Berchem (8,9/10)

Alaset Samance, eigenaar van het bezorgrestaurant Pizza Port: “We zijn erg trots dat we ook dit jaar de award van BezorgTopper winnen. Dagelijks zetten we ons als familiebedrijf in om onze klanten de beste kwaliteit en service te geven. Deze waardering spoort ons aan het dit jaar nog beter te doen.”

Afgelopen nieuwjaarsdag bestelden we maar liefst 49% meer take-away’s met een piek tussen 16u00 en 18u00, toen gemiddeld 50 maaltijden per minuut besteld werden. Geen uitzondering aangezien feestdagen – naast matchen van de Rode Duivels – zorgen voor een stijging van 60% in het aantal bestellingen. Op een doorsnee dag krijgt pizza, en in het bijzonder pizza margherita, onze absolute voorkeur (20%). Verder laten we graag gefrituurde snacks (12%), pita, shoarma en kebab (9%) aan onze deur leveren. Het liefst bestellen Antwerpenaren tussen 18u en 19u, en op zondagavond. Just-eat.be. merkt een bijkomende trend op: we laten ook steeds vaker onze lunch leveren.

Kenneth Wijngaarde, woordvoerder van just-eat.be: “Met de jaarlijkse award BezorgTopper belonen we graag zij die dagelijks streven naar kwaliteit en service, gewaardeerd door hun klanten. Tegelijkertijd willen al onze 750 bezorgrestaurants continu aansporen nog beter te doen.”

Op basis van meer dan 50.000 klantenbeoordelingen uit heel België, zet just-eat.be voor het derde jaar op rij de beste bezorgrestaurants in de schijnwerpers met de award van BezorgTopper. Om kans te maken op deze nominatie moet het restaurant consequent een uitstekende rating ontvangen op gebied van kwaliteit, service en bezorging. Een BezorgTopper vereist minstens 25 klantenreviews en een minimumscore van 8,5/10.

Just-eat is vandaag de grootste foodportal ter wereld. De etenbestelwebsite is actief in vijftien landen, verspreid over vier continenten. Via het online portal zijn meer dan 60.000 restaurants aangesloten in onder meer België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Australië, en Canada. In België hebben consumenten toegang tot ruim 750 bezorgrestaurants. Het aanbod van type keukens en specialiteiten is erg gevarieerd gaande van pizza, pasta, pita tot sushi en Indiaas.

De top 5 van de provincie Antwerpen:
•1e plaats Pizza Port in Berchem (9,6/10)
•2e plaats Sushi Boot in Kapellen (9,4/10)
•3e plaats Sfinx in Turnhout (9,3/10)
•4e plaats Empanadas Streetfood Buenos Aires in Antwerpen (9,2/10)
•5e plaats Isis in Essen (9,2/10)

De top 5 van Vlaanderen:
•1ste plaats Pizza Port in Berchem (9,6/10)
•2e plaats Pizza Heat in Berlare (9,4/10)
•3e plaats Sushi Boot in Kapellen (9,4/10)
•4e plaats Sfinx in Turnhout (9,3/10)
•5e plaats Empanadas Streetfood Buenos Aires in Antwerpen (9,2/10)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.