Nieuws Antwerpen Planet Group opent kantoor in Antwerpen

Planet Group opent kantoor in Antwerpen

Planet Group opent kantoor in Antwerpen

BERCHEM – Klanten van Planet Group in de Antwerpse regio worden voortaan bediend vanuit een nieuwe vestiging in MeetDistrict in Berchem. Ook voor de medewerkers van de Gentse groep die in deze regio worden uitgestuurd, zal het nieuwe kantoor de uitvalsbasis vormen.

“We gaan sterker nationaal door meer regionaal te gaan”, zegt Sam Baro, ceo van Planet Group. “De hoofdzetel van de groep blijft vanzelfsprekend gevestigd in Gent, maar we willen onze fysieke aanwezigheid in de provincies versterken. Zo vergroten we ook onze nationale kracht. Er speelt ook een imago-element mee: we staan nog altijd teveel bekend als ‘dat bedrijf uit Gent’, terwijl we vooral nationaal aan de slag zijn.”

Het kantoor in MeetDistrict in Berchem, een eigentijds multikantorenconcept voor dynamische & jonge bedrijven, zal ook een flexwerkplek zijn voor de Planet-medewerkers in de regio.

“De visie van de familie Gheysens, de gangmaker van het MeetDistrict, loopt gelijk met de onze”, zegt Sam Baro. “De ruimte is gericht op dynamisme en aangenaam werken. Bovendien is de locatie perfect bereikbaar met alle vervoersmiddelen: niet alleen de wagen maar ook het openbaar vervoer en de fiets, waarvoor er ook een fietssnelweg in de buurt is.”

Exponentiële groei

Het nieuwe kantoor moet ook de fysieke motor worden achter een uitbreiding van de Planet-organisatie. De drie dochterondernemingen van Planet Group, HR-Planet, IT-Planet en X-Care, alle drie gericht op flexible & temporary staffing, groeiden de afgelopen jaren snel en exponentieel, waardoor de groep vandaag al meer dan 800 medewerkers heeft. Op korte termijn komen daar 180 nieuwe krachten bij.

“Een lokaal kantoor in Antwerpen helpt ons daarbij”, zegt Sam Baro. “Tot nu toe moesten we nieuwe sollicitanten uitnodigen op onze head office in Gent, terwijl ze vaak ver daarvan gevestigd zijn.” Er staan ook nieuwe kantoren in andere Vlaamse regio’s in de steigers.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.