Nieuws Antwerpen Plastiek Van Wauwe draait voluit

Plastiek Van Wauwe draait voluit

Plastiek Van Wauwe draait voluit

???????????????????????????????Met nagenoeg 50 personeelsleden zit Plastiek van Wauwe uit Deurne net tegen een belangrijke lijn aan. De distributeur van kunststoffen blijft onverminderd doorgroeien en werft nagenoeg elk jaar bijkomende mensen aan. Dit jaar reeds vier man.

Plastiek Van Wauwe is vooral actief in de bouwwereld en levert kunststoffen af als alternatief voor nagenoeg elk bouwmateriaal. Die kunststoffen gaan zowel in de dakbedekking, fungeren als leidingbekleding, worden verwerkt in de aanleg van tuinen, worden gebruikt als isolatiemateriaal enz. Het verkoopsassortiment bedraagt liefst 50.000 verschillende producten.

Het bedrijf is gegroeid uit het initiatief van grootvader Amand Van Wauwe. Dochter Arlette stak de boost in het bedrijf en kleinzoon Amand Huylebroeck bouwt de onderneming onverminderd verder uit. Deurne fungeert in dit opzicht ook als distributeur voor een eigen vestiging in Lubbeek.

Plastiek Van Wauwe levert vooral aan gespecialiseerde vaklui (50%). Ook de gemeentelijke diensten en grote ondernemingen weten het bedrijf echter te vinden (30%). Particulieren nemen het saldo op.

“We draaien vandaag voluit,” zegt marketingverantwoordelijke Benny Hellemans. “De verkoop loopt uitstekend.” Personeelsverantwoordelijke Jeroen De Bruyne is daarom op zoek naar nog twee extra baliemedewerkers. Die moeten er uiteraard ook toe bereid zijn om op zaterdagvoormiddag te werken want op zo’n momenten gaat het hoe dan ook hard bij Plastiek Van Wauwe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.