Nieuws Antwerpen Pleduco en Pentalight verkopen zich het best

Pleduco en Pentalight verkopen zich het best

Pleduco en Pentalight verkopen zich het best

WIJNEGEM – 100 Vlajo mini-ondernemingen en Vlajo small business projects stelden zich in Wijnegem Shopping tijdens een verkoopdag voor aan het grote publiek. Pleduco van Sint-Ludgardusschool Merksem en Pentalight van Universiteit Antwerpen kaapten de hoofdprijzen weg.

Pentalight met gedeputeerde Ludwig Caluwé.

Op de Vlajo verkoopdag in Wijnegem Shopping brachten de Vlajo Mini-ondernemingen en Small Business Projects hun producten aan de man. De jonge zaakvoerders en hun medewerkers konden dan het grote publiek uittesten.

Gedeputeerde Ludwig Caluwé mocht namens de jury de prijzen uitreiken aan Pleduco als beste mini-onderneming en aan Pentalight als beste Small Business Project van het hoger onderwijs. Pleduco ging met hun zelfontworpen kaartspel ook al met de hoofdprijs aan de haal tijdens de verkoopdag in Shopping Promenade Kapellen.

De studentenprijs mini-onderneming ging naar Lavendre van het Sint-Ursula-instituut Lier. Zij kregen met hun badproducten ook de prijs van beste verkoopstand. Ook Small Business Project Pentalight van Universiteit Antwerpen viel met hun moduleerbare lampen extra in de prijzen en gingen ook naar huis met de studentenprijs. BOX’d van UCLL pakten met hun gepersonaliseerde pennendozen de prijs voor beste verkooptechnieken.

Het project Vlajo Mini-ondernemingen is een initiatief van Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen) in samenwerking met de provincies en wordt gesteund door de Vlaamse regering.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.