Nieuws Antwerpen Plouvier Transport consolideert marktaandeel

Plouvier Transport consolideert marktaandeel

Plouvier Transport consolideert marktaandeel

plouviertjePlouvier Transport is van de Minderbroedersrui verhuisd naar een locatie vlakbij de Antwerpse  haven. Daarmee zit het bedrijf meteen ook dichter bij het hele maritieme gebeuren.  Samen met zustermaatschappij Intertrans runt Plouvier Transport een vloot van zowat 45 binnenschepen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van olieproducten.

Met een omzet van 21,9 miljoen euro heeft Plouvier verleden jaar nagenoeg dezelfde cijfers gerealiseerd als in 2013. Dat blijkt uit de jaarrekening die gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. Het bedrijf heeft zijn marktaandeel  kunnen stabiliseren en is op die manier logistiek een sterke aanbieder geworden in de binnenvaart. Plouvier Transport doet de hele Europese markt aan.

Als participatiemaatschappij van FinCo maakt Plouvier Transport deel uit van de investeringsportefeuille die Hubert Plouvier in al die jaren opgebouwd heeft. Onder de bedrijven uit de groep worden Argon Measuring Solutions aangemerkt, de Lumière Groep, NVH, BAFA, Sealease, de Irmaco Groep enz.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.