Nieuws Antwerpen Polaroid quick scans geven een snel bedrijfsbeeld

Polaroid quick scans geven een snel bedrijfsbeeld

Polaroid quick scans geven een snel bedrijfsbeeld

actitudeHij is tijdelijk zelfs gratis: met een polaroid quick scan maken Jan Celis en Chris Van de Cloot een snel portret dat een inzicht geeft in de gezondheidstoestand van een bedrijf. Met een infrarood deep dive scan gaan ze uiteraard veel dieper en werken ze een doorgedreven analyse uit.

Er zijn wel meer consultancybedrijven actief in de brede regio. Velen voelen zich geroepen om hun ervaring in het bedrijfsleven om te zetten in doelgericht bedrijfsadvies. ACTitude uit Kontich probeert zich daarom met coachings, trainingen, assessments en adviesverlening scherp te profileren ten aanzien van hun concullega’s. Hun objectief ligt hoe dan ook in de groei van hun klanten. Het gaat erom in dit opzicht de juiste strategische keuzes te maken zodat de ingebouwde dynamiek van het bedrijf versterkt kan worden.

Met een lange klantenlijst van Barco, Bpost, Medtronic, Fabricom, Unigro, enz. hebben Jan Celis en Chris Van de Cloot alvast verschillende indrukwekkende referenties bijeengewerkt. Hun vertrekpunt naar nieuwe klanten kan alvast de polaroid quick scan zijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.