Nieuws Antwerpen POM zorgt voor unieke samenwerking in Belgische betaallandschap

POM zorgt voor unieke samenwerking in Belgische betaallandschap

POM zorgt voor unieke samenwerking in Belgische betaallandschap

ANTWERPEN- De QR-betaalcodes van POM, die meer en meer op facturen verschijnen, kunnen voortaan ook gescand worden met de Payconiq by Bancontact-app. De samenwerking is uniek in het Belgische betaallandschap.

Het Antwerpse POM biedt betaaloplossingen aan om de verwerking van facturen de vereenvoudigen. Hun QR-codes zullen vanaf nu ook gelezen kunnen worden door de Payconiq by Bancontact-app.

“De samenwerking met POM is uniek in België en kadert in onze missie om betalen sneller, eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken”, licht Nathalie Vandepeute, ceo van Bancontact Payconiq Company toe.

Door de systemen te koppelen willen de bedrijven meer mensen laten kennismaken met de eenvoud van betalen via een QR-code. “Een factuur betalen was nog nooit zo makkelijk”, vertelt Tom Totté van POM.

Nu kan je de QR-codes van POM op vier manieren scannen: met de Payconiq by Bancontact-app, met je smartphone camera, met een QR reader app of met de applicatie van POM.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.