Nieuws Antwerpen Pop-up Boutique Bar EDGE is terug

Pop-up Boutique Bar EDGE is terug

Pop-up Boutique Bar EDGE is terug

Vrijdag 3 maart opent pop-up Boutique Bar EDGE weer zijn deuren tot en met zondag 12 maart. Voor wie van vernieuwende winkelconcepten houdt, is dit een aanrader. Je vindt hier zowel hippe kleding, inspirerende kunst en lekkere wijnen. Na drie vorige succesvolle edities is EDGE nu gehuisvest in een uniek pand op het Antwerpse Zuid aan de Vlaamse Kaai 57.

Het concept werd bedacht door de drie zussen Aurélie, Laurence en Pascaline Wauters en de vriendin des huizes Victoria Smet. Tijdens hun winkeluitjes misten zij telkens iets. Ze kwamen tot de conclusie dat shoppen op een meer ontspannen manier moet kunnen. Met meer beleving. Hun droom werd een kleine drie jaar geleden werkelijkheid. Voor deze vierde editie kozen ze ook nu weer voor een nieuw pand en een vernieuwend aanbod zowel qua merken als producten.

“Wij hebben alle vier nog een fulltime job. Pascaline geeft les in het lager onderwijs, Laurence werkt in de modesector, Aurélie is jurist in Londen en ik werk bij Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Onze complementaire achtergronden zorgen ervoor dat we tot een mooi afgewerkt concept komen. We kennen de noden van onze generatie”, zegt medebezieler Victoria Smet.

EDGE creëert een ganse beleving waarbij mensen niet alleen easy urban chic kleding kunnen kopen maar tegelijkertijd genieten van een inspirerende kunstcollectie en een goed glas wijn. Het concept staat voor gezelligheid en zorgt ervoor dat winkelen een extra dimensie krijgt, mensen elkaar ontmoeten en afstand kunnen nemen van de dagdagelijkse rush.

Victoria Smet: “Voor elke editie kiezen we eigenhandig verschillende originele én toegankelijke merken. Zo is er telkens voor ieder wat wils; zowel voor dames als voor heren.”

EDGE wil inspelen op de drukke agenda’s waar iedereen mee geconfronteerd wordt. Voor velen is het moeilijk om overdag te winkelen en op zaterdag is het vaak onaangenaam druk. “EDGE zorgt ervoor dat iedere bezoeker een quality time momentje kan hebben. Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn wij tot 21u geopend’, vertelt Pascaline.

Meer info vind je hier en Instagram : edgeantwerp.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.