Nieuws Antwerpen Pop-up in Wilrijkse park wordt verlengd wegens succes

Pop-up in Wilrijkse park wordt verlengd wegens succes

Pop-up in Wilrijkse park wordt verlengd wegens succes

WILRIJK – Grand Café Den Brandt krijgt een vaste plaats in het gelijknamige park aan de Beukenlaan. De pop-upbrasserie in Wilrijk is ook na de vakantiemaanden een succesverhaal en de Antwerpenaar weet de weg ernaartoe vlot te vinden. De menukaart wordt aangepast met onder meer wild- en kerstgerechten.

Op 22 juni opende in park Den Brandt de pop-up Grand Café Den Brandt. Het stijlvolle interieur, zonovergoten terras en dromerige uitzicht op de groene omgeving waren een hele zomer lang een voltreffer.

Zaakvoerder Wim Van der Borght besliste aan het eind van de zomer om het Grand Café ook in september open te houden, hoewel dat niet voorzien was. “Maar ook de afgelopen maand vonden Antwerpenaars, toeristen en buurtbewoners vlot de weg naar het Grand Café”, zegt Van der Borght. “Waarom er dan geen vaste waarde van maken die ook tijdens de winterperiode openblijft?”

Aangepaste menukaart

De menukaart wordt de komende weken en maanden uitgebreid met wildgerechten en feestelijke kerstgerechten. “Voorts zal op de kaart ook een heerlijke bouillabaisse staan, net als côte à l’os en steak tartare. Maar Grand Café Den Brandt blijft in de eerste plaats een brasserie. Dus staan ook warme wafels en roomijs op het menu.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.