Nieuws Antwerpen Pop-up met winterse Elixir d’Anvers-recepten in Wommelgem

Pop-up met winterse Elixir d’Anvers-recepten in Wommelgem

Pop-up met winterse Elixir d’Anvers-recepten in Wommelgem

ANTWERPEN – Onder het motto ‘onze producten passen in de meest uiteenlopende bereidingen’ pakt stokerij FX De Beukelaer uit met tal van verrassende recepten met Elixir d’Anvers. Van glühwein tot cocktails en zelfs soepen. De klassieke Antwerpse kruidenlikeur past volgens het bedrijf in verschillende eindejaarsdranken. Tot en met zondag 5 januari kan je de creaties met Elixir d’Anvers zelf proeven bij de pop-up in het Winterdorp van Wommelgem.

Stokerij FX De Beukelaer produceert de Antwerpse kruidenlikeur al sinds 1863. Naast Elixir d’Anvers produceert De Beukelaer ook andere dranken zoals Elixir de Spa, vodka, een koffielikeur en een advocaat. De fabriek in de Antwerpse Haantjeslei overleefde twee wereldoorlogen en is ondertussen een echt staaltje industriële archeologie geworden.

In het Winterdorp van Wommelgem zijn zes signature drinks met Elixir d’Anvers te verkrijgen: een Appletini, thee, koffie, warme chocolademelk, een glühwein en, verrassend genoeg, een dagsoep. De dranken zijn niet alleen te proeven, ook de recepten zijn te verkrijgen in de pop-up. Zo kan je zelf je gasten verrassen op eindejaarsrecepties en kerstapero’s.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.