Nieuws Antwerpen Poppy lanceert deelsteps in Antwerpen

Poppy lanceert deelsteps in Antwerpen

Poppy lanceert deelsteps in Antwerpen

ANTWERPEN – Poppy, bekend van het populaire deelplatform voor auto’s en scooters in Antwerpen en Brussel, lanceert nu ook deelsteps in Antwerpen. De vloot start met een paar tientallen steps en zal in de komende weken worden uitgebreid naar 200 voertuigen.

Om de deelsteps vlot te lanceren in Antwerpen en de beste ervaring te bieden aan early-adopters, zal Poppy geleidelijk geïnteresseerde klanten toegang geven tot de deelsteps. Het gebruik van de steps kost 1 euro bij vertrek, en nadien 15 cent per minuut. De deelsteps zullen eerst beschikbaar zijn binnen de ring van Antwerpen. In tegenstelling tot andere deelplatformen zorgt Poppy zelf voor het laden en onderhouden van de steps.

Met de toevoeging van de deelsteps aan hun mobiliteitsaanbod wil Poppy het belang van multimodaliteit benadrukken. “De toevoeging van de deelsteps is een gemakkelijke manier om door de stad te reizen. Voor het eerst kunnen we nu ook mensen zonder rijbewijs een Poppy aanbieden”, zegt Nick Van Den Eynde, Antwerp City Manager Poppy.

Meer dan 40.000 gebruikers na 1 jaar

Het gedeelde mobiliteitsplatform Poppy werd in januari 2018 gelanceerd door Lab Box, de start-up incubator van D’Ieteren, en is in Antwerpen al een gewaardeerde aanbieder van gedeelde auto’s, scooters en kick-scooters. Sinds vorige week is Poppy ook beschikbaar in Brussel met 100 deelwagens. Slechts een jaar na de lancering heeft Poppy al meer dan 40.000 gebruikers.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.