Nieuws Antwerpen Port of Antwerp bedankt 60.000 haventoppers

Port of Antwerp bedankt 60.000 haventoppers

Port of Antwerp bedankt 60.000 haventoppers

ANTWERPEN – Voor het 2de jaar op rij lanceert Port of Antwerp de campagne Haventoppers om iedereen die in de haven werkt te bedanken voor zijn of haar dagelijkse inzet. Van 17 tot en met 21 februari doorkruist een camper vol havenmutsen of potskes het havengebied.

Port of Antwerp is bijzonder dankbaar, want dankzij de 60.000 enthousiaste havenmedewerkers kan de Antwerpse haven duurzaam blijven groeien en jaar na jaar mooie cijfers voorleggen. Port of Antwerp zet ze als voornaamste havenambassadeurs in de bloemetjes en deelt op de linker- en rechterscheldeoever meer dan 10.000 mutsen uit.

Havenschepen Annick De Ridder: “De haven van Antwerpen is de grootste economische motor van dit land en daar kunnen we niet trots genoeg op zijn. Als havenschepen kan ik dit maximaal faciliteren, maar het succes van de haven danken we aan de havengemeenschap. Zij zijn het DNA van onze haven en hun harde werk is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van Antwerpen tot de wereldhaven die het vandaag is. Met deze actie willen we ons havenpersoneel extra in de kijker zetten deze week.”

Na de sjaals-actie vorig jaar worden er dit jaar mutsen uitgedeeld. Ook het verspreidingsgebied wordt uitgebreid, zodat iedere haventopper een muts kan komen ophalen op een locatie in zijn of haar buurt. Waar het Haventopperskraam zal stoppen, vind je op www.portofantwerp.com/haventoppers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.