Nieuws Antwerpen Poule & Poulette opent op Eilandje 7de zaak

Poule & Poulette opent op Eilandje 7de zaak

Frederik Goossens - FOTO: Mathias Hannes

Poule & Poulette opent op Eilandje 7de zaak

Het bekende kippenrestaurant Poule & Poulette opent in het voorjaar van 2022 de deuren op het Antwerpse Eilandje. Vanaf dan zullen klanten terecht kunnen op de hoek van de Godefriduskaai en het van Schoonbekeplein. Het gaat dan om het 7de restaurant volgens het beproefde Poule & Poulette-concept. Het betreft meteen ook de 2de vestiging in Antwerpen, in de schaduw van het MAS. Op de nieuwe Antwerpse locatie komt een groot terras dat het hele jaar door open blijft. Het bestaande Poule & Poulette-restaurant aan de Sint-Jansvliet blijft gewoon bestaan.

Poule & Poulette startte in 2012 in Brasschaat met een winkel en is zich stilaan over heel Vlaanderen aan het verspreiden. “Er is zeker nog plaats in Antwerpen voor een tweede vestiging”, maakt stichter Frederik Goossens zich sterk. “Antwerpen is groot genoeg.” Bij Poule & Poulette zit men ondertussen niet stil en broedt men nog verder op nieuwe initiatieven.

Het concept van Poule & Poulette is ondertussen bekend. “We willen een kippenrestaurant zijn dat verse en ambachtelijke gerechten met kip serveert in een hippe sfeer. Eerlijke producten zonder bewaarmiddelen”, zo klinkt het.

Ook in de Tiensestraat in Leuven, de Korenmarkt in Gent en de Ijzerenleen in Mechelen zijn bijvoorbeeld al vestigingen van het kippenrestaurant, dat zijn hoofdzetel in Aartselaar heeft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.