Nieuws Antwerpen Power Solutions garandeert snelle interventies

Power Solutions garandeert snelle interventies

Power Solutions garandeert snelle interventies

powerPower Solutions is zoveel als een gedurfd ondernemersinitiatief dat vandaag opengebloeid is tot een heus avontuur. Met contracten in Burkina Fasso, Peru, Ecuador, Pakistan en Polen. Power Solutions verhuurt (en verkoopt) milieuvriendelijke dieselgeneratoren. Het bedrijf uit Wijnegem bestond acht jaar geleden nog niet eens. Het initiatief van Arnold Oostveen trok brede horizonten open. “Wij hebben overigens nog verscheidene mooie projecten in de pipeline steken”, zegt de zaakvoerder.

Bedrijven, evenementen of schepen hebben bijwijlen onverwacht nood aan bijkomende energie. Het is dan zaak om in te grijpen teneinde de activiteiten niet vast te laten lopen.  Zo de Olympische Winterspelen in het Russische Sotchi bv. “Onze grote kracht als Power Solutions ligt in onze snelle flexibiliteit”, zegt Arnold Oostveen. “Wanneer een klant een beroep doet op ons staan we onmiddellijk klaar om ter hulp te snellen. We kunnen hem dieselgeneratoren leveren van 15 kW tot 100.000 kW. Waarbij wij vooral ook open communicatielijnen aanbieden. Het gaat erom dat onze klant perfect weet wat hij van ons kan verwachten.”

Tot het klantenbestand van de onderneming behoren vooral mijnbouwbedrijven, elektriciteitsgroepen, olieconcerns, gasbedrijven en grote bouwgroepen. DEME, Umicore, Cegelec, Lanxess en Nyrstar worden als referenties aangegeven.

Het komt er daarbij in eerste instantie op aan dat de klanten onmiddellijk geholpen kunnen worden. Niet alleen met de gevraagde dieselgeneratoren zelf. Maar ook met alle mogelijke toebehoor. Van intelligente bedieningspanelen tot de nodige voedingskabels, omschakelpanelen, verdeelborden en zelfs externe brandstoftanks. Power Soluions levert alles vanuit de eigen stocks en kan ook snel een beroep doen op toeleveranciers. “Wij garanderen ook effectieve interventies bij storingen”, zegt Arnold Oostveen. “En nog: transportfaciliteiten, fuel management, verzekeringen en projectbegeleiding.”

Power Solutions is vandaag ook sterk internationaal bezig. Het bedrijf levert over de gehele wereld. In dit opzicht kan doorgaans teruggevallen worden op lokale agenten die van hun kant hun eigen lokale markt goed kennen en voor de nodige bijsturingen kunnen zorgen. Een betrouwbare partner kan de zaken desnoods snel deblokkeren. “Wij hebben onderhand best ondervonden dat internationaal zakendoen vandaag zeker niet makkelijk is. De grootste uitdaging ligt daarbij in de verschillende vormen van aanpakken. In sommige landen is men heel strict en punctueel, in andere gaat men heel flexibel om met vooraf afgesloten akkoorden. Maar finaal gaat het altijd om de hoge  kwaliteit en de lage prijs.”

Power Solutions stelt vandaag zo’n 20 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.