Nieuws Antwerpen Premium service, de nieuwe dienst van Van Mossel Automotive Groep

Premium service, de nieuwe dienst van Van Mossel Automotive Groep

Koen Claesen, ceo Van Mossel Automotive België.

Premium service, de nieuwe dienst van Van Mossel Automotive Groep

Van Mossel Automotive Groep bundelt een groot aantal autodealerships, leasemaatschappijen en carrosseriebedrijven, en biedt daarbij haar klanten van de leasemaatschappijen bijkomende voordelen aan. Zo hebben zij sinds kort exclusief toegang tot het gloednieuwe Premium Service.

In totaal telt de Van Mossel Automotive Groep 11 Premium Service-vestigingen, mooi verspreid over Vlaanderen. Het gaat om Mechelen, Antwerpen, Bree, Leuven, Hasselt, Kuurne, Zaventem, Sint-Truiden, Deurne, Diest en Groot-Bijgaarden. Zij zijn uitgerust voor onderhoud en herstelling van de eigen 24 merken, maar ook van alle andere merken.

“Indien nodig verplaatsen onze merkspecialisten zich ook tussen de vestigingen om de leasewagens van onze klanten de beste service te geven”, vertelt Koen Claesen, CEO van Van Mossel Automotive Groep Belux. “Daarmee houden we de verplaatsing voor klanten binnen de perken en kunnen zij het maximale uit hun kostbare tijd halen.”

Minimum wachttijd en vervangend vervoer

Wachttijden zijn verleden tijd want Premium Service belooft een afspraak binnen de 5 werkdagen. Die afspraak kan 24/7 online worden gemaakt of via het centraal telefoonnummer 03 220 99 10. Ook aan de wachttijden tijdens het onderhoud werd gedacht, want bij elke vestiging van Van Mossel is er gratis Wi-Fi en verse koffie aanwezig in de aangename wachtzone.

“Duurt het onderhoud langer dan voorzien of laat een druk schema het niet toe om te wachten, dan voorzien we een voordelige huurwagen of een ander vervangend vervoermiddel. We zorgen ervoor dat klanten steeds mobiel blijven”, aldus Claesen.

Snelservice en onestopshop

Is er een lampje aan vervanging toe of moeten uw vloeistoffen worden bijgevuld? Voor deze kleine mankementen is het niet nodig om een afspraak te maken. Van Mossel streeft er naar om ook hier een snelle service te verlenen. Daarnaast is Premium Service er niet alleen voor onderhoud of herstellingen, maar ook voor bandenvervanging, glasschade of carrosseriewerk.

“Op deze manier proberen we klanten nog meer te ontzorgen en spelen we in op de vragen van de hedendaagse klant”, besluit Claesen.

Van Mossel Automotive Groep behoort tot één van de grootste automotive bedrijven in België als verdeler van 24 verschillende merken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.