Nieuws Antwerpen Primahome stimuleert ecologisch poetsen

Primahome stimuleert ecologisch poetsen

Primahome stimuleert ecologisch poetsen

BERCHEM/WOMMELGEM – Het Antwerpse dienstenchequebedrijf Primahome hecht veel belang aan de gezondheid en het werkcomfort van haar 600 huishoudhulpen. Daarom zal het dienstenchequebedrijf met hoofdkantoor in Berchem het gebruik van Ecopods, een nieuwe manier van ecologisch poetsen, aanmoedigen bij haar klanten.

Ecologisch poetsen geeft voor huishoudhulpen heel wat voordelen, maar is niet overal mogelijk. Klanten bepalen immers zelf met welke producten er in hun woning wordt gepoetst. Primahome wil nu de keuze voor ecologische schoonmaakmiddelen bij haar klanten stimuleren.

Door de samenwerking met Ecopods uit Wommelgem kiest Primahome voor een product op maat van de dienstenchequesector. “Dankzij het eenvoudige gamma en de duidelijke kleurencode zijn de producten eenvoudig en veilig in gebruik, ook voor huishoudhulpen met een andere moedertaal. Er wordt daarenboven geen plastic afval gecreëerd en dankzij correct gedoseerde capsules (pods) wordt verspilling van product tegengegaan”, aldus Raf Schoonbaert van Ecopods. Bovendien wil Primahome als dienstenchequebedrijf op een duurzame manier bijdragen aan een beter milieu.

De Ecopods worden eenvoudig en voordelig beschikbaar gesteld via de website van Primahome.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.