Nieuws Antwerpen Professionails lanceert innovatie in nagelverzorging

Professionails lanceert innovatie in nagelverzorging

Professionails lanceert innovatie in nagelverzorging

nageltjesMet Professionails heeft Brasschaat een echte multinationale onderneming in huis. Het bedrijf leidt voor de meeste inwoners van de Antwerpse gemeente een vrij discreet bestaan maar in professionele middens is het merk ProNails biezonder goed bekend.

Professionails heeft zich als bedrijf toegespitst op hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten. Het levert zo’n 1500 producten aan internationale distributeurs, stilistes, kapsalons en scholen. De nagellakken en de gels zijn vandaag te koop in zowat 50 landen.

Het bedrijf werd in 1981 opgericht als ProNails door Catherine Claus en werd in 2009 overgenomen door Paul Parein. Die bouwde de kleine onderneming in enkele jaren uit tot een echt wereldmerk waarbij innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel werden gezet. ProNails werd later omgedoopt tot Professionails en stelt vandaag zo’n 50 mensen tewerk. De producten worden via 250 verkooppunten en opleidingscentra tot bij de professionele nagelstylistes gebracht. ProNails werd dan wél behouden als officiële merknaam.

In Brasschaat wordt vandaag trots uitgepakt met een innovatie. Die wordt als Fiber Force in de markt gezet. Het gaat hier om een nieuwe gel met glasvezeldeeltjes die in een combinatie van product en techniek toelaten dat de gel veel dunner aangebracht wordt dan klassieke gels. Op die manier” kunnen de nagels verlengd, gecorrigeerd en echt verstevigd worden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.