Nieuws Antwerpen Progreso zoekt bijkomende professionals

Progreso zoekt bijkomende professionals

Progreso zoekt bijkomende professionals

zwaarProgreso is gespecialiseerd in HR software. Om het stijgend klantenbestand een degelijke service te kunnen blijven aanbieden worden bijkomende professionals aangeworven.

Sedert 2003 focust het Antwerpse Progreso zich volledig op de ontwikkeling van HR- software. De geïntegreerde software die Progreso maakt, bevat alle modules om de meerwaarde van HR maximaal tot zijn recht te laten komen. Concreet gaat het over uiteenlopende HR-onderdelen zoals: rekrutering, doelstellingen- en prestatiemanagement, functionering en evaluatie, opleidingen, competentiemanagement, talentdetectie, bonussen en extralegale voordelen, personeelsbudgettering, beheer van certificaten en kwalificaties,…. Onder haar klanten mag Progreso diverse grote bedrijven rekenen waaronder USG People, Securitas, Univeg…. Op de website www.progresohrsoftware.be staan nog tal van andere referenties. De laatste maanden mocht Progreso nog diverse andere grote namen aan haar klantenbestand toevoegen waardoor het technologiebedrijf gevoelig uitbreidt en op zoek gaat naar nog nieuwe medewerkers.

Luc Christiaens, Managing Director van Progreso stelt vast dat de beslissing om de talrijke HR-processen in een bedrijf via gespecialiseerde HR-software te laten verlopen, voortkomt uit tal van elkaar verschillende finaliteiten. “Progreso beantwoordt aan deze behoeften doordat haar software modulair is opgebouwd en voor een integratie en inzichtelijkheid zorgt van het soms complexe kluwen aan HR data”, stelt hij.

Oprichter Luc Christiaens vormt samen met Partner/HR Advisor Marianne Dobbels het managementteam van Progreso. Het meer dan 20-koppige team dat hen daarin bijstaat, bestaat voornamelijk uit HR- en IT-experts, binnenkort aangevuld door zes nieuwe collega’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.