Nieuws Antwerpen Projectmakelaar Realis verkoopt design hotelkamers in hotel Yadoya in Brussel.

Projectmakelaar Realis verkoopt design hotelkamers in hotel Yadoya in Brussel.

Projectmakelaar Realis verkoopt design hotelkamers in hotel Yadoya in Brussel.

Dit voorjaar opent het design hotel ‘Yadoya by Everland’, gelegen aan het Brusselse Ijzerplein, vlakbij de KVS,  haar deuren. De kamers zijn allemaal ingericht in Japanse design stijl. Ze ademen Japanse rust en sereniteit, onder het motto ‘less is more’. De hotelkamers worden aan particulieren verkocht als investering door de Antwerpse projectmakelaar Realis.

“Het design hotel Yadoya is een initiatief van Everland, een internationale projectontwikkelaar met veel ervaring in de ontwikkeling en uitbating van diverse hotelprojecten in Londen, Brussel en Brugge”, zegt Peter Vanmaldeghem, CEO – partner bij projectmakelaar REALIS.

“REALIS verkoopt 73 design hotelkamers aan investeerders” gaat Vanmaldeghem verder. “Eerder werkten we samen met Everland  voor de verkoop van 48 studentenkamers in het project Urban Living Studios Brussels.”

“Yadoya by Everland is een plek waar zowel zakenmensen als toeristen kunnen komen verpozen. De gasten overnachten in kamers die een charmant en strak design hebben gekregen. Ze zijn afgewerkt met natuurlijke elementen, zachte verlichting, neutrale kleuren en niet te veel franjes. De binnentuin van het design hotel werd omgetoverd tot een serene oase”, zegt Peter Vanmaldeghem.

De ligging is zeer strategisch gekozen, nabij het Ijzerplein en vlakbij de vroegere iconische Citroën-garage waar er kunst van het wereldberoemde Centre Pompidou zal tentoongesteld worden”, vertelt Jason Jacobs, director – partner bij REALIS. “Jaarlijks worden er daar zo’n 1.000.000 bezoekers verwacht. De bus- en metrolijnen komen in de buurt van het hotel wat een pluspunt is voor de mobiliteit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.