Nieuws Antwerpen Projectontwikkelaar Wolf Group stelt nieuwbouwproject met supermarkt voor

Projectontwikkelaar Wolf Group stelt nieuwbouwproject met supermarkt voor

Uptown Avenue

Projectontwikkelaar Wolf Group stelt nieuwbouwproject met supermarkt voor

DEURNE – Uptown Avenue, het nieuwbouwproject op de locatie van het voormalige Belgacom-gebouw in Deurne-Zuid is klaar. Het telt 69, bijna energieneutrale huurappartementen en op de gelijkvloerse verdieping opende vorige week een nieuwe Carrefour Market.

Op de hoek van de Dascottelei en de Van Den Hautele heeft het oude Belgacom-gebouw plaatsgemaakt voor een opvallend nieuwbouwproject. Uptown Avenue, zoals het project heet, telt 69 huurappartementen met één, twee of drie slaapkamers. Het gebouw is opgetrokken volgens de strengste energienormen (BEN20) waardoor ze zo goed als energieneutraal zijn.

Projectontwikkelaar Wolf Group houdt de woningen bewust zelf in eigendom. “We kiezen er heel bewust voor om ze aan een betaalbare prijs op de markt te zetten”, zegt zaakvoerder Frank Reekmans. “Betaalbare appartementen en vastgoed verwerven, is voor de gewone werkende mens steeds moeilijker geworden. Vandaar dat wij een 1-slaapkamerappartement verhuren vanaf 730 euro (59-84m²), een 2-slaapkamerappartement vanaf 940 euro (81-122m²) en een 3-slaapkamerappartement vanaf 1024 euro (116-117m²).”

Uptown Avenue
Een blik in één van de appartementen van Uptown Avenue.

Op de gelijkvloerse verdieping heeft Carrefour zijn intrek genomen met een nieuwe vestiging. Parkeren kan in de ondergrondse parking. De eerste twee uur is gratis. Er komen ook een aantal plaatsen voor fietsen en laadpalen voor elektrische wagens.

Carrefour Market nieuwbouwproject Wolf Group
Een nieuwe Carrefour Market op het gelijkvloers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.