Nieuws Antwerpen Protime werft 25 man aan

Protime werft 25 man aan

Protime werft 25 man aan

protimeprotimeProtime wil zo snel mogelijk 25 extra mensen in dienst nemen. Het bedrijf uit Aartselaar is marktleider op het vlak van tijdsregistratie en personeelsplanning. “De arbeidsmarkt is vandaag aan een opmerkelijke flexibilisering toe”, zegt zaakvoerder Peter s’Jongers. “Wij kunnen daar met onze nieuwe systemen perfect op inpikken. Ons bedrijf groeit sterk door in de breedte en daarom willen wij bijkomende personeelsleden mee aan boord nemen.”

Protime
werd opgericht in 1995 en is als specialist van tijdsregistratie verder doorgegroeid in de richting van de personeelsorganisatie. Steeds meer mensen werken op verschillende tijdsstippen, vaak zelfs op de meest uiteenliggende plaatsen. Veelal ook van thuis uit. Voor de personeelsplanning is dit niet altijd evident. Protime heeft in dit opzicht onlangs oa. een nieuw “colloboratief platform” gelanceerd. Met die tool kunnen alle medewerkers van het bedrijf, zowel intern als extern samenwerken in een gemeenschappelijk systeem. De werknemers krijgen op die manier hun flexibiliteit gegarandeerd. Ze kunnen helemaal autonoom werken. Het systeem zorgt anderzijds voor voldoende transparantie en op die manier ook voor versterkte rentabiliteit.

“Dit is de concretisering van het ‘nieuwe werken’ in de bedrijven,” zegt Peter s’Jongers. “Via dat platform kunnen alle medewerkers oa. projecten beheren, de status ervan opvolgen, documenten beheren en delen enz. Dankzij de ingebouwde flexibiliteit kunnen verscheidene processen gevolgd worden binnen één systeem. Zo recruteringen, afwezigheidsbeheer, tijdsregistratie, urenregistratie, onboarding, exitprocedures, marketing campagnes, meetings enz.”

Bij Protime is men er alvast van overtuigd dat dit ‘nieuwe werken’ zich in de komende jaren verder zal doorzetten. Vandaar de beslissing om extra personeel in dienst te nemen. Protime stelt vandaag 130 mensen tewerk. Er is alvast ruimte voor 25 extra mensen. Niet alleen technische profielen. Wél hr consultants, software developers, verkopers enz.

Het bedrijf uit Aartselaar zal dit jaar een geconsolideerde omzet neerzetten van 18,2 miljoen euro. Dit is 11% meer dan in 2013. In 2015 hoopt Protime de kaap van de 20 miljoen euro te passeren.

Protime wordt voor 50% gecontroleerd door de drie oorspronkelijke oprichters, waaronder Peter s’Jongers zelf. Het hr-bedrijf SD Worx heeft de overige 50% van de aandelen in portefeuille. Protime heeft al verscheidene vestigingen in het buitenland. De export tekent onderhand voor 40% van het omzetcijfer. Protime telt onder zijn Belgische klanten oa. Terbeke, Henrad, Crowne Plaza, ArcelorMittal, Ranstad, Sara Lee, Pfizer, Miele, enz.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.