Nieuws Antwerpen Qlickcoaching stuurt persoonlijke coaches uit

Qlickcoaching stuurt persoonlijke coaches uit

Qlickcoaching stuurt persoonlijke coaches uit

anneliesDit zijn geen makkelijke tijden. Voor niemand. Ook niet voor het individu dat er vaak alleen voorstaat. Dan niet enkel de ondernemer. Ook het individuele personeelslid heeft het vaak moeilijk. Qlickcoaching is een coachingbedrijf uit Kapellen dat van “persoonlijke ontwikkeling” zijn corebusiness gemaakt heeft. Het bedrijf lanceerde enkele tijd terug een gratis applicatie annex e-boek waardoor iedereen voortaan toegang kan krijgen tot zijn persoonlijke coach.

Mensen worden vandaag geconfronteerd met steeds meer uitdagingen. Veranderingen, toenemende prestatiedruk, hoge eisen van het bedrijf. Die kun je niet zomaar verwerken. Dat vergt tijd en inzet. Sterke karakters doen dat vlot, minder sterke karakters hebben het er vaak moeilijk mee. In dit opzicht doen nogal wat bedrijven een beroep op coaching. Vandaag ook op personal coaching.

Omdat persoonlijke ontwikkeling een relatief dure zaak is heeft Qlickcoaching een e-boek uitgeschreven en een app voor iphone en Android. Qlickplay neemt de zes meest voorkomende onderwerpen op waarvoor mensen een beroep doen op een personal coach: teamwork, persoonlijke groei, leven in balans, knopen doorhakken en het maken van een stap in de carrière. Deze thema’s worden op een luchtige manier aangepakt in het boek en de app. De app is gratis beschikbaar in de appstore of op Google Play.

QlickCoaching is als bedrijf opgezet door Anneliese Monden en Chantal Smedts. Samen runnen ze hun bedrijf in Kapellen waarmee ze bedrijfsleiders driedimensionaal leidersschap (3D) proberen bij te brengen. Ze tekenen daartoe binnen Qlickcoaching een individueel parcours of een groepstraject uit op maat van de onderneming. “Wij proberen onze klanten vaardigheden te laten ontwikkelen die hen in staat moeten stellen om zichzelf te coachen en op de juiste manier om te gaan met een team. Dit houdt in dat de bedrijfsleider de nodige kracht bij zichzelf vindt”, zegt Anneliese Monden.

Verleden jaar zijn verscheidene vele bedrijfsleiders, zelfstandigen en vrije beroepers gepasseerd bij Qlickcoaching. Zij hebben er geëxperimenteerd met relaxatie oefeningen, awareness sessies, 3D-bewustzijnstrainingen, herbronningsseminaries enz. Ze hebben er de labyrinth walk afgelegd, een zoektocht naar de kern. Het gaat om zelfontplooiing, zelfrealisatie, herboren worden. Tot ze de “click” onderkenden. Dé click in hun leven. Vandaar ook: Clickcoaching.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.