Nieuws Antwerpen Qrf sponsort verkiezing "winkelketen van het jaar"

Qrf sponsort verkiezing "winkelketen van het jaar"

Qrf sponsort verkiezing "winkelketen van het jaar"

anneleen Qrf, de Antwerpse specialist in de verhuur van winkelvastgoed heeft zich opgewerkt tot sponsor bij de verkiezing van de ‘Retailer of the Year’ en van de “Beste winkelketen van België.” De prijs voor de Belgische winkelketen ging verleden jaar naar Bel and Bo. Qrf controleert 42 winkelsites waarin de meeste commerciële emblemen gevestigd zijn.

“Dankzij de inzichten en onderzoeksresultaten die Qrf hierdoor verwerft kunnen we de komende jaren onze stempel blijven drukken op de winkelvastgoedmarkt. Het is een unieke kans om onze klanten, de retailers, nog beter te begrijpen. De consument van de toekomst weet immers het beste welke retailers mee zijn”, zegt Anneleen Desmyter, de ceo van Qrf. “Op deze manier kan Qrf haar investeringsstrategie blijven onderbouwen met harde cijfers. Qrf wil haar netwerk in het binnen- en buitenland verstevigen en een dominante positie in winkelvastgoed blijven uitbouwen.”

De verkiezing ‘Beste Winkelketen van België 2016 – 2017’ gaat dit jaar op dinsdag 17 mei van start. Vanaf dat moment kunnen consumenten hun favoriete winkelketen beoordelen via de website www.bestewinkelketen.be. Vorig jaar hebben ruim 250.000 consumenten een beoordeling gegeven.

Qrf is een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV) die gespecialiseerd is in de niche van winkelvastgoed. Meer bepaald is de vennootschap actief in de verwerving, herontwikkeling en verhuur van winkelvastgoed met een focus op City Retail gelegen in de zogenaamde Golden Mile, de straten in de binnenstad die dominant zijn in hun verzorgingsgebied. Daarbij kiest Qrf voor steden met een verzorgingsgebied van minimum 50.000 consumenten en specifiek voor straten met een hoog passantenaantal. Op 30 december 2015 bevatte de portefeuille 42 winkelsites met een totale reële waarde van 219 miljoen euro. Qrf is sinds december 2013 genoteerd op Euronext Brussel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.