Nieuws Antwerpen Quality by Design trekt Tom Lokermans aan als cfo

Quality by Design trekt Tom Lokermans aan als cfo

Quality by Design trekt Tom Lokermans aan als cfo

WILRIJK – Quality by Design (QbD), de referentie binnen consultancy voor de life sciences-sector, stelt Tom Lokermans aan als chief financial officer (cfo) voor het hoofdkantoor in Wilrijk. Hij zal diverse financiële taken overnemen van coo Martijn Reniers, zodat deze zich verder kan focussen op de internationale groei van QbD.

Vanaf september gaat Tom Lokermans fulltime aan de slag gaat als cfo bij Quality by Design. Naast cfo wordt hij ook onderdeel van het bestuur van de organisatie. Hij zal zich ook focussen op het mee vorm geven van de ambitieuze groeiplannen die QbD voorop stelt, door middel van acquisities in binnen- en buitenland.

Tom Lokermans: “In acht jaar tijd is QbD uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van consultancy in verschillende sectoren. Ik voel mij dan ook vereerd dat QbD in mij de ideale kandidaat zag om samen verder te werken aan de duurzame en strategische groei van het bedrijf.”

Uitgebreide financiële ervaring

Na een master Applied Economics aan de Katholieke Universiteit Leuven en een executive masterclass in Corporate Finance aan Vlerick Business School, werkte Tom Lokermans al als cfo voor Colfridis Invest en Vulpia.

Bart Van Acker, oprichter en ceo van QbD: “Met Tom halen wij een uiterst ervaren collega in huis. Dankzij zijn uitgebreide ervaring op financieel en managementgebied hebben we alle vertrouwen in zijn vermogen om QbD optimaal te managen op financieel gebied en de algemene bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen.”

Quality by Design heeft meer dan 180 specialisten in dienst en naast het hoofdkantoor in België ook nog kantoren in Nederland, Frankrijk, Spanje, Mexico en Colombia. Onder andere Alcon, DSM, Genzyme, Janssen Pharmaceutica, MSD, Pfizer, UZA en Wase Werkplaats zijn klant bij QbD.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.