Nieuws Antwerpen Quality by Design zoekt 50 nieuwe consultants

Quality by Design zoekt 50 nieuwe consultants

Quality by Design zoekt 50 nieuwe consultants

WILRIJK- Quality By Design (QbD) wil volgend jaar 50 nieuwe consultants aanwerven. Met de ambitie om van 185 naar 235 medewerkers te gaan tegen midden 2020, staat het consultancybedrijf uit Wilrijk zo voor zijn grootste groeispurt sinds zijn start in 2011.

Quality By Design werd in 2011 opgericht door Bart Van Acker, in juni nog verkozen tot Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar. Het bedrijf biedt consultancy aan voor bedrijven in de farmaceutische, biotechnische of medische sector, maar ook aan andere bedrijven in streng gereguleerde sectoren, zoals cosmetica of voeding.

Momenteel stelt QbD zo’n 185 medewerkers tewerk, waarvan 130 in België en 55 verspreid over Nederland, Spanje, Frankrijk, Mexico en Colombia. De aankondiging van de nieuwste groeiplannen kadert in de nationale en internationale doelstellingen die het bedrijf zich heeft gesteld. Binnen afzienbare tijd moet het bedrijf aanwezig zijn op alle continenten en in minstens vijf Europese landen vijftig mensen tewerkstellen.

Om die doelstellingen te halen, zoekt QbD medior en senior consultants en jonger consultants. Daarbij kijken ze vooral naar ingenieurs (industrieel, bio-, burgerlijk, biomedisch, …), biochemisten, industrieel pharmacisten en biomedici. Het merendeel van de nieuwe medewerkers zal in België aan de slag gaan, maar er zijn ook kansen om tijdelijke projecten te doen in het buitenland.

Bart Van Acker, ceo QbD: “We zijn ook onze specifieke business op het vlak van Medical Devices en ATMP’s / personalised medicine en Regulatory Affairs grondig aan het uitbouwen, zowel nationaal als internationaal. Deze twee eerste domeinen hebben we als absolute QbD-speerpunten naar voren geschoven vanwege de enorme rol die ze gaan spelen in de gezondheidszorg van de toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.