Nieuws Antwerpen Qualivino opent coronaproof wijn pop-up in Antwerpen

Qualivino opent coronaproof wijn pop-up in Antwerpen

Qualivino opent coronaproof wijn pop-up in Antwerpen

ANTWERPEN – Qualivino, de bekende wijnmaker en wijnexpert van Antwerpen en omstreken, opent een wijn pop-up in de Leopoldstraat. Ervaren wijnkenners en geïnteresseerden kunnen er nieuwe wijnsoorten leren kennen. Naast de mogelijkheid om je favoriete wijnen aan te kopen, staan de Qualivino-experts ook klaar om je te begeleiden naar nieuwe soorten.

Een fysieke wijnproeverij is onder de huidige coronamaatregelen onmogelijk, maar in de Wine Pop-up van Qualivino draait het in de eerste plaats om ontdekken.

Olivier Verhelst, derde generatie wijnmeester en specialist bij Qualivino. “Als je van wijn houdt, weet je wat je lekker vindt. Wie nog niet veel ervaring heeft met wijn, loopt al snel verloren in de hoeveelheid druiven, wijnjaren en variëteiten die de wijnwereld rijk is. Hier willen we een helpende hand in bieden. Vooral in deze turbulente tijden is dit moment van genot nooit belangrijker geweest.”

De webshop van Qualivino draait al een tijd op volle sterkte. De pop-up dient dus ook als afhaallocatie voor wijnen die zijn aangekocht via de Qualivino webshop.

Wijnhuis met traditie

Wijnhuis Qualivino zet al sinds 1953 in op gekende en minder gekende topwijnen. “We begeleiden al sinds jaar en dag iedereen in de keuze naar de juiste wijn. Vaak kunnen we al aan de hand van gesprekken iemand laten kennismaken met de perfecte ervaring”, verduidelijkt Olivier Verhelst.

“Dat willen we met dit concept naar een hoger niveau tillen, en dat in hartje Antwerpen, om het zo dichter bij onze klanten in het centrum te brengen. We weten nog niet hoe de kerstperiode er dit jaar uit zal zien, maar dit is een cadeau dat we nu al kunnen geven. Hopelijk levert deze pop-up straks elke bezoeker hun geliefkoosde wijnen op, of kunnen we hen nieuwe smaaksensaties voorschotelen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.