Nieuws Antwerpen Qualivino verdeelt flessen wijn met een boodschap

Qualivino verdeelt flessen wijn met een boodschap

Qualivino verdeelt flessen wijn met een boodschap

LIER – Wijnhandel Qualivino zet samen met zijn wijnmakerij Château Les Donats een paasactie op poten. Klanten krijgen de mogelijkheid om een wijnfles met bijpassende boodschap naar één van hun dierbaren te sturen. De actie moet de afstand tussen mensen in deze coronatijden verkleinen en lokaal shoppen promoten.

In 1952 start Qualivino een wijnhandel in Boechout. Intussen is de derde generatie erbij gekomen en is Lier het kloppende hart van de onderneming. In het bijna 70-jarig bestaan stond passie voor het vak telkens centraal.

“Als toeleverancier van verschillende horecazaken voelen we een grote weerslag. Onze passie voor wijn en ondernemen doet ons nu in actie schieten”, zegt Olivier Verhelst, derde generatie bij Qualivino. “Daarbij kiezen we voor een positief verhaal.”

Lokaal kopen stimuleren

Wie bij Qualivino een bestelling plaatst van meer dan 150 euro, krijgt de mogelijkheid om een gratis wijnfles met bijpassende boodschap naar één van zijn dierbare te sturen. Château Les Donats neemt de kost van het wijnpakket voor zijn rekening, terwijl wijnhandel Qualivino de verzending op zich neemt.

“Ik geloof dat deze actie een positieve bijdrage kan hebben voor zowel de consument als wij als lokale detailhandel. Enerzijds willen we de fysische en emotionele afstand tussen mensen verkleinen in tijden van isolement. Anderzijds willen we onze klanten bedanken en mensen stimuleren om lokaal te kopen.”

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.