Nieuws Antwerpen Quares Wonen viert tien jaar

Quares Wonen viert tien jaar

Quares Wonen viert tien jaar

quaresQuares Wonen bestaat tien jaar. De Antwerpse vastgoedmakelaar zet zichzelf in de picture met een totaal vernieuwd kantoor. “Tien jaar Quares is een succesverhaal. We hebben de lat altijd hoger gelegd, voor onszelf en onze sector. Dat wilden we weerspiegeld zien in ons kantoor in Antwerpen,” aldus directeur Kurt De Bisschop.

Quares heropende haar hoofdkantoor aan de Leopold de Waelplaats in Antwerpen. Het pand werd de afgelopen twee maanden grondig verbouwd. Om de dienstverlening ondertussen te garanderen, opende Quares een pop-up kantoor aan de Oude Leeuwenrui.

In die tien jaar is Quares uitgegroeid tot één van de toonaangevende vastgoedmakelaars in de regio Antwerpen-Mechelen-Waasland. Vorig jaar liet het bedrijf meer dan 600 transacties en een omzet van meer dan 2 miljoen Euro optekenen. In 2014 bestaat het Quares team uit 21 medewerkers verdeeld over vestigingen in Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas. Dat aantal zal de komende jaren nog groeien. “Onze expansieplannen zijn concreet. We kijken naar kantoren in nieuwe steden, zowel door overname als door eigen opstart. We hebben ervaring in beide strategieën. In Antwerpen zijn we werkelijk van nul begonnen. In Sint-Niklaas hebben we de overname van AG Vastgoed succesvol afgerond. Het is een kwestie van de juiste opportuniteiten te identificeren,” vertelt De Bisschop.

Naast Wonen biedt Quares ook gespecialiseerde vastgoeddiensten vanuit haar divisies Beleggen (Real Estate Investment Management), Beheer (Property & Facility Management) en Innoveren (Consulting & Product Development). “We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid, zowel verticaal als horizontaal. De verschillende divisies zorgen bovendien voor een gedeelde know-how die de dienstverlening van Quares Wonen versterkt. Zo heeft het Build Management team de verbouwingswerken aan de Leopold de Waelplaats uitgevoerd,” aldus De Bisschop.

Het innovatieve concept van het Quares kantoor in Mechelen werd in Antwerpen verder uitgewerkt. Het interieur heeft een volledig open karakter. Duurzaam meubilair, sobere materialen en kleuren, en een meer efficiënte indeling zorgen ervoor dat klanten in een aangename omgeving geholpen worden. “De klant staat steeds centraal. Het is een waarde die niet alleen onze medewerkers uitdragen, maar ook onze kantoren. Met ons nieuwe interieur in Antwerpen kunnen we onze klanten optimaal bijstaan. We zijn helemaal klaar voor tien nieuwe succesjaren,” besluit De Bisschop.

Quares wordt als onafhankelijke vastgoedspecialist geleid door Anneleen Desmyter, Freddy Hoorens en Herman Du Bois. Ze heeft als belangrijkste doelstelling het maximaliseren van het rendement op vastgoed. Daarnaast bezit Quares vier kerncompetenties: ‘Wonen’ via de afdeling Residential Agency, ‘Beheren’ via de afdeling Property & Facility Management, ‘Beleggen’ via de afdeling Real Estate Investment Management en ‘Innoveren’ via de afdeling Consulting & Product Development.

© 2014 Microsoft
Gebruiksrechtovereenkomst
Privacy en cookies
Ontwikkelaars
Nederlands

De nieuwe Fiat Ducato

More Technology, More Efficiency, More Value.

Info reclamekeuze

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.