Nieuws Antwerpen Queaso Systems sponsor van LEAD-IN

Queaso Systems sponsor van LEAD-IN

Queaso Systems sponsor van LEAD-IN

queasoHet Gentse ITC consultingbedrijf Queaso Systems heeft voor een periode van drie jaar een partnerschapsakkoord ondertekend met LEAD-IN, de nieuwe naam van de vroegere Vlaamse Management Associatie. Queaso Systems wordt meteen ook één van de belangrijkse sponsors van LEAD-IN.

Sinds eind vorig jaar waait er een nieuwe wind door de Vlaamse Management Associatie die zich ook vertaalde in een nieuwe naam en een nieuw logo. Met de focus op leiderschap wil LEAD-IN zich vanuit de hoofdzetel in Antwerpen onderscheiden van andere organisaties die zich richten tot managers, zoals VKW, Voka of het VBO. LEAD-IN wordt sinds enkele tijd aangestuurd door Bart De Smet van Ageas.

De organisatie tekende een samenwerkingsakkoord met het Gentse Queaso Systems dat de strategische IT Partner van de organisatie wordt om haar digitale strategie te implementeren. “We zullen van nabij samenwerken”, zegt Filip De Sutter, CEO van Queaso, “om ervoor te zorgen dat de visie van LEAD-IN op de digitale snelweg gehoord wordt. Er is al een nieuwe website van één pagina beschikbaar, maar we werken nu aan een volledig vernieuwde website met daarachter een back-office systeem dat aan alle administratieve noden van de ondernemersvereniging beantwoordt.”

Queaso Systems zal in alle online en offlinecommunicatie van LEAD-IN ook duidelijk zcihtbaar zijn als sponsor en medewerkers van Queaso Systems krijgen de kans om aanwezig te zijn op alle events die LEAD-IN organiseert.

Ook Filip Van Pottelbergh, die naast zijn job als sales- en marketingverantwoordelijke van Fuji Film, sinds enkele maanden ook algemeen secretaris is van LEAD-IN toont zich verheugd over de samenwerking met Queaso Systems, dat de jongste jaren uitgroeide van een tweemansbedrijf tot een organisatie met zestien medewerkers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.