Nieuws Antwerpen QUERCUS Labo vervoegt QbD Group uit Wilrijk

QUERCUS Labo vervoegt QbD Group uit Wilrijk

QUERCUS Labo vervoegt QbD Group uit Wilrijk

Quality by Design (QbD), de referentie op vlak van consultancy voor de life sciences-sector, versterkt zich met het Gentse contractlaboratorium QUERCUS Labo. Het is de tweede uitbreiding op korte tijd voor de QbD Group, die vijf maanden geleden vervoegd werd door clinical solutions provider TRIUM Clinical Consulting.

QUERCUS Labo biedt analytische diensten aan kleinschalige, lokale bedrijven en grote multinationals. Het voorziet klanten van een uitgebreid spectrum aan Quality Control-diensten (QC) voor tal van toepassingen. Hun expertise in Quality Control maakt hen volgens Bart Van Acker, ceo van QbD, de ideale toevoeging aan het uitgebreide dienstenpakket van QbD.

“Onze missie is om een partner te zijn in de ontwikkeling van kwalitatieve en geavanceerde therapieën en technologieën voor patiënten en consumenten over de hele wereld”, vertelt Bart Van Acker. “QUERCUS voelde dat het tijd werd om een versnelling hoger te schakelen en ik ben heel trots dat zij in QbD de perfecte partner zagen om dat waar te maken. QbD zal als mede-eigenaar mee investeren om het bedrijf verder te laten groeien.”

Vandaag stelt Quality by Design internationaal ongeveer 300 mensen te werk, waarvan zo’n 200 in België. De consultancyspecialist voor de life sciences-sector mag zowel kleinschalige en wereldwijde ondernemingen zoals Pfizer, Janssen Pharmaceutica en Alcon tot hun klanten rekenen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Hasselt
Antwerpen

TriFinance levert nu ook hr-experts

TriFinance, gekend als leverancier van financiële profielen, is onder de naam People Services ook gestart met het outsourcen van hr-experts.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.