Nieuws Antwerpen RACS levert software voor technische dienstverleners

RACS levert software voor technische dienstverleners

RACS levert software voor technische dienstverleners

RUMST – RACS, gespecialiseerd in IT consultancy en onderdeel van UniPartners Group, lanceert RACS Technical. Het bedrijf uit Rumst heeft zo een software-oplossing klaar voor technische dienstverleners als installateurs van elektriciteit, sanitair en beveiliging.

RACS is een partner voor bedrijven die actief zijn in servicemanagement, dienstverlening en vastgoed. Het bedrijf is gekend voor zijn software-oplossing die het financieel beheer van grote ondernemingen met complexe werkomgevingen optimaliseert en inzichtelijk maakt.

De nieuwe software die specifiek gericht is naar technische dienstverleners, helpt middelgrote bedrijven om hun werkprocessen efficiënt te organiseren en makkelijk op te volgen.

“Met RACS Technical integreren we onze financiële bedrijfssoftware met de sector toegepaste ERP functionaliteiten”, licht Hans Kuys, commercieel directeur van RACS, toe.  “We bieden de bedrijven een oplossing die gestoeld is op jarenlange ervaring en bewezen technologie.”

RACS Technical wordt aangeboden vanuit de cloud en de klant zal steeds werken op de meest recente versie.

Digitale transformatie is must

Voor de ontwikkeling van de nieuwe software werd samengewerkt met Instrumelec, het Waalse bedrijf dat technische projecten uitvoert bij grote industriële bedrijven.  Instrumelec vervoegde eind vorig jaar de UniPartners Group.

RACS blijft verder werken aan nieuwe ontwikkelingen.

“Dat is ook nodig”, weet Hans Kuys.  “Digitale transformatie is geen hype, het is een must voor alle bedrijven.  We zetten met onze RACS oplossingen al jaren in op robotics voor het automatiseren van repetitieve handelingen in de boekhouding.  Ondertussen hebben we stappen genomen om artificiële intelligentie te integreren om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.