Nieuws Antwerpen Readybox bestaat vijf jaar

Readybox bestaat vijf jaar

Readybox bestaat vijf jaar

5 jaar is Readybox® (div of TPL) in Boechout inmiddels actief. Hun missie in een oneliner:  flexibele en intelligente  oplossingen aanbieden voor uitdagingen in de verpakkingsindustrie en de maritieme sector, maar vanuit een reëel klantenperspectief. Readybox® is het Europees merk dat alle verpakkingsactiviteiten dekt.

De basis van Readybox® werd gelegd met de ontwikkeling van plooikisten. Vouwkisten hebben als groot voordeel dat je steeds over gepaste verpakking op maat beschikt met beperkt ruimtebeslag. Veel klanten plaatsen op die kisten hun logo voor een betere zichtbaarheid van hun merk. Deze vouwkisten worden op 25 seconden gemonteerd zonder gereedschappen door het personeel van de klant.
“Als project expediteur zag TPL al een tijd de noodzaak in om een gepaste maritieme verpakkingsoplossing aan te bieden”, zegt zaakvoerder Robert Vermetten.

TPL, opgericht in 2000, heeft oplossingen voor goederentransport dat bijzondere aandacht vereist, hetzij door de buitenmaatse formaten, hetzij door de complexe routes die moeten gevolgd worden in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika), USA, Latijns–Amerika en Rusland.

“In 2015 zijn we in eigen regie gestart met maritieme verpakkingen die een corrosiegarantie van 1 jaar hebben (type SEI 4-C). In exclusiviteit biedt Readybox® opzetranden op maat – van 80 cm tot 240 cm – van verschillende hoogten aan. Onze klanten bestrijken een breed aantal sectoren. Readybox gaat ook niet opzij voor het zwaardere werk: of het nu gaat over het zeewaardig verpakken van alu panelen van 12 op 8 m, of van een rotor van 75 ton, tot een unit voor de airbus met een diameter van 400 cm, samen met onze verpakkingsingenieur zorgen we voor een veilige maritieme verpakking”, voegt Robert Vermetten eraan toe.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.