Nieuws Antwerpen RealDolmen erkend als absolute topspeler

RealDolmen erkend als absolute topspeler

RealDolmen erkend als absolute topspeler

realHet IT-bedrijf RealDolmen is een absolute topspeler op het vlak van IT-outsourcing. Dat blijkt uit een rondvraag van het onderzoeksbureau Whitelane dat in dit ozpicht meer dan 200 bedrijven contacteerde.

Whitelane peilde in zijn studie naar de tevredenheid van Belgische en Luxemburgse bedrijven over de kwaliteit van hun IT outsourcing partners, dit zowel voor application development & maintenance outsourcing, datacenter outsourcing als workplace & helpdesk outsourcing. In deze studie werden meer dan 200 bedrijven en hun CIO’s gehoord over allerlei aspecten zoals business value, service delivery, pro-activiteit, prijs, project & change management, account management en relatie.

RealDolmen staat in deze studie voor de categorieën applications development & maintenance en datacenter outsourcing op de eerste plaats en staat in de algemene rangschikking op de tweede plaats met een score van 83% op klantentevredenheid. Hiermee bevestigen de ondervraagde CIO’s dat RealDolmen een absolute topspeler is op het gebied van IT outsourcing, aldus Whitelane.

Marc De Keersmaecker, algemeen directeur van RealDolmen: “Ik kan alleen maar herhalen wat ik hier altijd over zeg, namelijk dat ik zeer blij en trots ben op dit resultaat en zeker op het feit dat we jaar na jaar er in slagen dit resultaat als lokale topspeler te blijven bestendigen. Ik wil dan ook alle medewerkers die dagelijks instaan voor de invulling van deze outsourcing contracten bedanken voor hun inzet.”

Chantal Roosens, Sales Director, voegt hier nog aan toe, “Ook vanuit de sales organisatie zijn we zeer trots op dit resultaat, want een goede klantenrelatie en wederzijds vertrouwen zijn de 2 belangrijkste pijlers waarop het succes van outsourcing contracten gestoeld is. Als organisatie werken we trouwens hard aan het verbeteren van onze diensten: door te innoveren, door perfect op de noden van onze klanten in te spelen waardoor we hen de juiste formules kunnen aanreiken en natuurlijk door technisch uiterst competent en efficiënt te zijn. Dit heeft zich ook zichtbaar gemaakt in de appreciatie van onze klanten en hebben we onze tevredenheidsscore ten opzichte van vorig jaar aanzienlijk kunnen verbeteren.”

“Deze mooie overall tevredenheidsscore laat aan de ene kant zien dat we het vertrouwen bij onze bestaande klanten zeker hebben en geeft aan de andere kant, in een markt waar meer en meer bedrijven interesse hebben in IT outsourcing, ook wel een duidelijk signaal dat RealDolmen een outsourcing service provider is waar je niet zomaar omheen kan en waar het goed is klant van te zijn.”

RealDolmen is enkele jaren geleden opgezet uit het samengaan van het vroegere Real Software uit Kontich en Dolmen uit de Groep Colruyt. De nieuwe entiteit stelt zo’n 1400 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.