Nieuws Antwerpen Red Dust groeit en verhuist naar Antwerpen

Red Dust groeit en verhuist naar Antwerpen

Red Dust groeit en verhuist naar Antwerpen

ANTWERPEN – Productiehuis Red Dust verhuist van Mechelen naar het Antwerpse Zuid. Het Mechelse kantoor was te klein geworden voor het groeiende jonge bedrijf, dat in Antwerpen een pand zal delen met Studio Helsinki.

2018 was voor Red Dust een sterk jaar, met veel nieuwe projecten en klanten. “Het klopt dat we snel zijn gegroeid. Daardoor was ons kantoor aan de Grootbrug in Mechelen te klein geworden. Dit nieuwe pand in Antwerpen is niet alleen groter, we kunnen hier ook een stap dichter naar ons doel zetten”, zegt Sander Claessens, co-founder en producer bij Red Dust.

Red Dust heeft de voorbije jaren naam gemaakt met human content en reclamefilms in docu-stijl, en zet zijn groeiverhaal nu verder op het Antwerpse Zuid. Het productiehuis heeft zijn intrek genomen in een creatief pand in de Balansstraat, en deelt dat met radio & music agency Studio Helsinki.

In het pand gaan beeld en geluid hand in hand: naast de (post)productieruimtes van Red Dust bevindt zich de state-of-the-art klank- en muziekstudio van Studio Helsinki. Beide bedrijven hebben al vaker samengewerkt en zijn van plan dat nog te doen.

Complementair

“We behouden absoluut onze eigen identiteit, maar we zijn wel complementair. Ook altijd fijn om een creatief klankbord te hebben”, zegt Wilson Verstreken, co-founder en creative director bij Red Dust. “We stellen al vast dat klanten hier vaak langer blijven plakken dan gepland. Omdat ze zich hier goed voelen. En dat is exact het gevoel dat we wilden overbrengen.”

Voor Red Dust is de verhuis van Mechelen naar Antwerpen een logische stap richting verdere groei.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.