Nieuws Antwerpen Reder OPDR start eigen kantoor, bedankt van Doosselaere & Achten

Reder OPDR start eigen kantoor, bedankt van Doosselaere & Achten

Reder OPDR start eigen kantoor, bedankt van Doosselaere & Achten

opdrReder OPDR (Oldenburg-Portugiesische Dampfschiffs-Rhederei) opent vandaag haar eigen regionaal kantoor in Antwerpen. Alle diensten, voorheen behandeld door familiebedrijf van Doosselaere & Achten, worden ondergebracht in OPDR Belgium onder leiding van Daniëlla Pauwels, General Manager.

OPDR is gespecialiseerd in Short Sea Shipping traffic en logistiek (o.a. door-to-door), en doet in hoge frequentie havens aan in Duitsland, Groot-Britannië, Nederland, Spanje, Portugal en Marokko. Het bedrijf biedt ook oplossingen aan voor vervoer naar de Scandinavische en Baltische staten, Mauritanië, de Kaapverdische eilanden en de Azoren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer