Nieuws Antwerpen Reeds 50 faillissementen in Antwerpse

Reeds 50 faillissementen in Antwerpse

Reeds 50 faillissementen in Antwerpse

faillietjeHet regent opnieuw faillissementen in het Antwerpse. Sinds het begin van de maand hebben onderhand al 50 bedrijven in de brede regio de boeken neergelegd.

Onder de faillissementsaanvragen zijn bekende namen als de firma Algemene Montage Pijpleidingen (Antwerpen), het vervoerbedrijf EGT (Antwerpen), A Bouwproject (Antwerpen) en IPP Construction (Wilrijk).

Volgens marktanalysten heeft de opmerkelijke toename van het aantal falingen in het Antwerpse ongetwijfeld te maken met het feit dat we naar het jaareinde toegaan. Nogal wat ondernemers zien het niet meer zitten en geven er de voorkeur aan om de zaak te stoppen. Het gaat overigens veelal om faillissementen op bekentenis. In vergelijking met de andere regio’s van het land scoort Antwerpen overigens al geruime tijd minder goed.

Het lijstje van de recente falingen kun je vinden op www.madeinantwerpen.be/falingen

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.