Nieuws Antwerpen Regio telt 5 nieuwe Vriendelijkste Handelaars

Regio telt 5 nieuwe Vriendelijkste Handelaars

Regio telt 5 nieuwe Vriendelijkste Handelaars

BEVEREN/HEMIKSEM/SINT-NIKLAAS/TEMSE – De 7de awarduitreiking van de verkiezing van de Vriendelijkste Handelaar 2018 is achter de rug. Die leverde een eerste prijs op voor vier ondernemingen uit de regio.

In Beveren kon Garage – Carrosserie Vercauteren Ronny klaarblijkelijk op grote tevredenheid van haar klanten rekenen. Het leverde de prijs van Vriendelijkste Handelaar op. In Hemiksem ging die award naar Hemiksems Beddencentrum, in Sint-Niklaas naar Brainfreeze Coffee & Comics, in Bornem naar Birger Sport en in Temse naar Apotheek Van Hoecke.

Stokpaardje voor kmo

De awards voor Vriendelijkste Handelaar zijn een initiatief van Handelgids.be dat via deze verkiezingen klantvriendelijkheid onder de aandacht wil brengen. De verkiezing is gebaseerd op de mening van klanten. Een jury komt er niet aan te pas.

Luc Verheyden, zaakvoerder van Handelgids.be: “Klantvriendelijkheid is het belangrijkste stokpaardje voor een kmo en het kost niets. Ik stoorde mij dikwijls aan het onvriendelijke gedrag van sommige kmo’s en wilde dit in een positieve richting sturen om hen te helpen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.