Nieuws Antwerpen Regis Consult opende kantoor in Gent

Regis Consult opende kantoor in Gent

Regis Consult opende kantoor in Gent

regisRegis Consult heeft een kantoor geopend in Gent. Het bedrijf uit Wommelgem heeft daarmee een eigen antwoord gevonden op de wurgende fileproblematiek rond Antwerpen.

Regis Consult is gespecialiseerd in de detachering, de werving, de selectie en he assessment van hoopopgeleide werknemers. Het bedrijf werd in 2007, net voor het uitbreken van de crisis opgestart door Koen De Clerck en heeft zich al die jaren sterk kunnen profileren in een toch wel hard omstreden markt.

“Omdat we steeds vaker moesten vaststellen dat onze klanten en onze kandidaat-werknemers het moeilijk hadden om vanuit West- en Oost-Vlaanderen vlot in Wommelgem te geraken hebben we beslist om een nieuw kantoor te openen in Gent”, zegt Britt Moens van het bedrijf. “Veel van onze klanten zijn overigens ook in die streken actief. Door ons ook te vestigen in Gent kunnen wij op termijn onze contacten intensifiëren.”

Regis Consult draait vandaag op zo’n tien personeelsleden en beschikt over een indrukwekkende database aan kandidaat-werknemers van liefst 18.000 man. Het bedrijf spitst zich vooral toe op de petrochemie, de voedingssector, de farma en andere technologische sectoren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.