Nieuws Antwerpen Regis Consult opende kantoor in Zwijnaarde

Regis Consult opende kantoor in Zwijnaarde

Regis Consult opende kantoor in Zwijnaarde

regisRegis Consult heeft een tweede vestiging geopend in het Gentse. De Antwerpse specialist in detachering, werving en selectie van personeel zet daarmee zijn groeilijn verder. 80 procent van sollicitanten naar een technische job in de industrie, de productie of de bouwsector zegt Regis Consult aan te bevelen voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Dat blijkt uit de cijfers van een enquête.

Regis Consult bevroeg haar sollicitanten naar de tevredenheid van het sollicitatieproces. Daaruit blijkt dat 8 op 10 zeer tevreden is en Regis Consult zal aanbevelen bij werkzoekenden met een gelijkaardige specialiteit. 93% gaf het bedrijf een score hoger dan 7 op 10.

Reden voor die goede quotering door de jobzoekers is o.a. de goede ligging van de kantoren in Antwerpen (99%) en Zwijnaarde (100%) en de kwaliteit van de gesprekken. Zo krijgen sollicitanten genoeg tijd om zichzelf voor te stellen (96%), zijn de interessante vacatures voldoende toegelicht (76%) en is de jobconsultant telefonisch goed bereikbaar (76%).

Wie online via de website solliciteerde, vindt dat snel (88%) en makkelijk (88%). Slechts een minderheid vindt het online solliciteren omslachtig (14%).

De jobs op de website van Regis Consult werden in 2015 bekeken door bijna 15500 werkzoekenden. Bijna 2000 daarvan solliciteerden via een vacature op de website.

Regis Consult werd opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in de rekrutering van hoogopgeleide technische ingenieurs in de bouw, de industrie en de productie zowel op permanente als op projectbasis. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wommelgem. Er  is nu ook een kantoor in Zwijnaarde. Op dit moment zijn er zo’n 60 werknemers tewerkgesteld. Regis Consult richt zich op sollicitanten met een hoger diploma in de technische sector die meer dan 10 jaar ervaring hebben.

Regis Consult wordt aangestuurd door Koen De Clerck.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.