Nieuws Antwerpen Regus helpt studenten door herexamens

Regus helpt studenten door herexamens

Regus helpt studenten door herexamens

ANTWERPEN – Puffen en zweten, elke dag opnieuw. Niet voor de warme zomermaand die er nog zit aan te komen, wel voor de studenten die in augustus nog herexamens hebben. Om hen een hart onder de riem te steken, stelt Regus zijn 5 Antwerpse coworkingplekken opnieuw gratis ter beschikking.

Op vertoon van hun studentenkaart kunnen studenten van 1 tot en met 30 augustus alle werkdagen bij Regus in Antwerpen terecht. Tussen 9 en 17 uur vinden ze op 5 verschillende locaties een gratis werkplek. De airco zorgt voor verkoeling wanneer er zich nog eens een hittegolf voordoet en er is ook wi-fi, koffie, water en thee aanwezig.

Het is niet de eerste keer dat Regus deze actie tijdens de examenperiode onderneemt, maar de flexwerkaanbieder ziet de populariteit van coworking nu eenmaal toenemen. William Willems, algemeen directeur Regus België: “Studenten laten zich zo minder afleiden door sociale en andere media. Daarnaast beschikken ze er over een netwerk van andere studenten waar ze zich mee kunnen ontspannen tijdens de pauzes. Bovendien hebben ze nood aan structuur en sociale controle. Blokken op een coworkingplek helpt hen om zich te concentreren.”

In Antwerpen kunnen de studenten terecht in de Pelikaanstraat in Regus Express Antwerp Railway Station Center, in de Quellinstraat in Regus Antwerp City Center, in de Lange Lozanastraat in Regus Antwerpen Harmonie en in de Noorderlaan in Regus Antwerpen Haven Atlantic House Center. Ook in de Uitbreidingstraat in Regus Antwerp Berchem Station Center staan de deuren de komende weken wagenwijd open.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.