Nieuws Antwerpen Regus komt naar Temse

Regus komt naar Temse

Regus komt naar Temse

TEMSE – Flexwerkaanbieder Regus opent deze zomer een business center in Temse. Verspreid over twee verdiepingen komt er in de Luxemburgstraat maar liefst 2.268 m² aan coworkingplekken, kantoren en vergaderzalen die per uur, dag, week of permanent gehuurd kunnen worden. 

Het Regus Temse center wordt het tweede business center van de wereldspeler in het Waasland, na het Regus Express center in het station van Sint-Niklaas. Het center komt er in het gebouw waar tot voor kort het postorderbedrijf Neckermann gevestigd was. De komende maanden wordt het gebouw volledig gerenoveerd, zodat het helemaal voldoet aan de strenge eisen van de moderne flexwerker, met veel natuurlijk licht door grote glaspartijen.

Deze flexibele werkpleklocatie op het TTS-bedrijventerrein, vlakbij de E17 en de N16, leent zich uitstekend voor de vele start-ups in de regio, (inter)nationale bedrijven en flexwerkers die de files naar Antwerpen willen vermijden of dichter bij huis willen werken.

CBRE, de grootste firma voor commerciële vastgoedservices en investeringen, heeft Regus bijgestaan bij het vinden van deze nieuwe locatie.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.