Nieuws Antwerpen Regus opent derde center in Antwerpen

Regus opent derde center in Antwerpen

Regus opent derde center in Antwerpen

kantoorDe groep Regus heeft een derde center geopend in Antwerpen. In de Quellinstraat staan 135 werkplekken ter beschikking. In de eerstvolgende weken komt er allicht ook nog een vierde center in het Antwerpse Centraal Station.

Flexibel werken is vandaag een moderne topic. Werknemers kunnen vandaag zowat overal inloggen op hun bedrijf en dus ook vanop alternatieve locaties aan de slag gaan. Regus heeft daar als bedrijf snel op ingepikt en heeft een internationaal netwerk aan kantoren uitgebouwd.

Antwerpen heeft onderhand een derde center gekregen. Naast het Antwerp central station center en het Antwerp Berchem central station center kunnen werknemers vandaag ook aan de slag in de Quellinstraat, op wandelafstand van het Centraal Station. “Het is meteen het 15de center van onze groep”, zegt regional general manager van Regus België, William Willems. “Bedrijven kunnen de werkplekken huren voor één uur, een dag, een week, een maand… you name it.”

Regus is vandaag wereldmarktleider op het vlak van beschikbare kantoorruimte en biedt  liefst 2300 centers aan in 850 verschillende steden.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.