Nieuws Antwerpen Reinigingsspecialist WVT Industries neemt Brusselse sectorgenoot over

Reinigingsspecialist WVT Industries neemt Brusselse sectorgenoot over

Reinigingsspecialist WVT Industries neemt Brusselse sectorgenoot over

AARTSELAAR – WVT Industries, een snelgroeiende onderneming die zich specialiseert in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van industriële reinigings- en desinfectieproducten, neemt Innovis, beter gekend onder de merknaam DIPP Professional, over. Innovis is een Brusselse verdeler van reinigings- en desinfectieproducten aan de professionele keuken en voedingsgroothandel segment. De sectorgenoten zetten zich momenteel in tijdens de strijd tegen COVID-19.

Met de overname bevestigt WVT Industries het eerder bekendgemaakte voornemen om doelgericht en sneller te groeien door geografische expansie en het versterken van de activiteiten in complementaire marktsegmenten. De transactie werd volbracht met de ondersteuning van Sofindev, de financiële en strategische partner van WVT Industries.

“Deze overname ligt perfect in lijn met de groeistrategie van WVT Industries en onze ambitie om een toonaangevende Europese speler in de chemische reinigings- en desinfectieproducten te worden, door verdere expansie van ons product gamma en het internationaliseren van ons bedrijf. We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Tom Hochepied en het Innovis team, en om het beste uit beide ondernemingen te halen”, zegt Ward Van Thielen, algemeen directeur en oprichter van WVT Industries.

Innovis is de tweede overname van WVT Industries op 18 maanden tijd, na de overname van de Nederlandse onderneming StarMarine Chemicals, en de eerste acquisitie sinds de instap van investeringsfonds Sofindev in WVT Industries in mei 2019.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.