Nieuws Antwerpen Relex trekt nieuw gebouw op in Aartselaar

Relex trekt nieuw gebouw op in Aartselaar

Relex trekt nieuw gebouw op in Aartselaar

relaxRelex trekt een nieuw bedrijfsgebouw op aan de Kontichsesteenweg in Aartselaar. De specialist in de bouw van zwembaden en wellnesscentra opereert nu nog vanuit twee verschillende sites maar wil de activiteiten bijeenbrengen. Het gebouw wordt ongetwijfeld een eyecatcher. Het wordt opgetrokken door Edibo Industriebouw uit Lommel.

Edibo moet eerst een oud bedrijfspand afbreken waarna een nieuwe showroom, magazijnen en kantoren van Relex opgetrokken worden. Het nieuwe complex moet in december klaar zijn. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 7.250 m² en een industriële uitstraling. Die wordt benadrukt door de gevels in betonnen panelen, de grote glaspartijen en de rechthoekige volumes in grijs, wit en zwart.

De blikvanger in de showroom is een langwerpige waterpartij die naar buiten doorloopt en daar als buitenzwembad dienst doet.

Bij industriebouw gaat ook heel wat aandacht naar het architecturale. Aangezien de bouwheer exclusieve wellnessprojecten realiseert, verwacht hij van Edibo een tot in de puntjes afgewerkt gebouw dat bij de uitstraling van Relex past.

Relex
is het fusiebedrijf tussen de vroegere bedrijven Aquatex en Welltex. Het bedrijf maakt deel uit van de Hufferman Groep van de Antwerpse familie Van Hemelrijk. De Hifferman Groep controleert ook de producenten van industriële snijmachines FAM en Stumabo.

Als industriebouwer focust Edibo zich graag op bedrijfsgebouwen waarbij ook de architecturale kwaliteiten een grote rol spelen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.