Nieuws Antwerpen Renault Antwerpen kijkt uit naar najaar vol nieuwigheden

Renault Antwerpen kijkt uit naar najaar vol nieuwigheden

Renault Antwerpen kijkt uit naar najaar vol nieuwigheden

De tweede helft van 2019 belooft een belangrijke periode voor Renault Antwerpen te worden. De concessiehouder maakt zich op voor heel wat nieuwigheden van zijn bestsellers. Meer bepaald gaat het om de Renault CLIO, de Renault Trafic en de Renault Master.

Het design van de nieuwe Renault CLIO, het vijfde opus van de iconische stadsauto, is aan de buitenkant nog atletischer, moderner en verleidelijker. Over het interieur kan zowaar hetzelfde worden gezegd met de integratie van technologie uit de hogere segmenten. Zo is de wagen voorzien van één van de grootste multimediaschermen in zijn klasse. In combinatie met Renault EASY LINK geeft die onder meer smartphonetoepassingen weer wat een handige, verbonden ervaring oplevert. Ook het digitale dashboard is volledig personaliseerbaar.

“Verder beschikt de CLIO over vier camera’s die 360° zicht rondom de auto bieden en de EASY DRIVE-technologie waardoor rijden én parkeren eenvoudiger wordt. Ook de Highway & Traffic Jam Companion optie is interessant. De unieke innovatie laat de auto in het midden van de rijbaan blijven en past de snelheid gecontroleerd aan”, zegt Michael Van Eynde, filiaalhouder Renault Antwerpen. “Maximale veiligheid is een andere troef, dankzij de verstevigde structuur, het automatische remsysteem met voetgangers- en fietsersdetectie én de Active Emergency Brake die de wagen laat anticiperen op onverwachte momenten.”

Naast de vele personalisatiemogelijkheden, heeft de nieuwe CLIO voor elke wens een geschikte motor: voor een grote veelzijdigheid (TCe 100), maximaal rijgenot (TCe 130 GPF) of voordelig in aanschaf (SCe 75) tot de nieuwste generatie dieselmotoren voor minder brandstofverbruik (Blue dCi 85 / Blue dCi 115) en binnenkort een hybride benzinemotor (E-TECH).

Op 22 juni nodigt Renault Antwerpen iedereen uit om de nieuwe Clio uitvoering te komen ontdekken tijdens het lanceringsweekend.

En dat is nog niet alles…

Maar er staat nog meer op de planning bij Renault Antwerpen. De concessiehouder toont met de komst van de nieuwe Renault Master Fase 2 in september 2019 en de nieuwe Trafic nog maar eens aan dat ze dé partner bij uitstek is voor fleet en bedrijfswagens.

De Master zal nog moderner en expressiever zijn dan de huidige bestelwagen. Daarnaast zullen nieuwe rijhulpsystemen hun intrede doen en wordt er via nieuwe, efficiëntere motorisaties meer koppel, meer kracht en minder verbruik bereikt. Ook de Trafic ondergaat enkele aanpassingen in het design, maar vooral aan de binnenkant. Beide wagens zullen bovendien leverbaar zijn met een automatische versnellingsbak.

“Zoals onze professionele klanten van ons gewoon zijn, blijven de personalisatiemogelijkheden oneindig. We blijven een breed gamma aan bedrijfsvoertuigen aanbieden die aan ieders activiteiten en wensen kunnen worden aangepast.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.