Nieuws Antwerpen RenoZen opent showroom op Oude Leeuwenrui

RenoZen opent showroom op Oude Leeuwenrui

RenoZen opent showroom op Oude Leeuwenrui

ANTWERPEN – Badkamerrenovatiefirma RenoZen opent een eigen showroom op de Oude Leeuwenrui 8 in Antwerpen. Potentiële klanten kunnen er rekenen op tal van visualisatiemogelijkheden en kunnen er een 3D-ontwerp van hun droombadkamer laten uittekenen.

Het Antwerpse RenoZen, dat zich specialiseert in badkamerrenovaties, begint 2020 meteen met een vliegende start. “We renoveren nu ruim 110 badkamers per jaar, terwijl we ook nog een afdeling hebben die actief is in de voorbereidende werken voor keukenbouwers”, vertelt zaakvoerder Timothy Decock. “De nieuwe showroom is dan ook een logische stap in de verdere groei van RenoZen. Begin dit jaar kwam er ook een extra project manager aan boord, waardoor ons vaste team nu uit 6 mensen bestaat. In mei verwelkomen we onze 7de kantoormedewerker.”

De nieuwe showroom moet klanten duidelijk maken waar RenoZen voor staat. “Glasheldere afspraken, een concreet 10-stappen plan en een persoonlijke aanpak”, verklaart Timothy. “Klanten kunnen hier met ons plannen komen bespreken, hun 3D-ontwerp laten uittekenen en kiezen uit een waaier aan mogelijkheden. Er is meer dan voldoende parking en we liggen niet ver van de uitvalswegen, waardoor we vlot bereikbaar zijn. Klanten worden hier comfortabel en in stijl ontvangen. En is de samenwerking een feit, dan drinken we daar graag een glaasje op.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.