Nieuws Antwerpen Restaurant Danieli il Divino blijft 25 uur lang open

Restaurant Danieli il Divino blijft 25 uur lang open

Restaurant Danieli il Divino blijft 25 uur lang open

WILRIJK – Met bekende Vlamingen, speciale optredens en een keuken die 25 uur lang draait, wil Italiaans restaurant Danieli il Divino zijn 25ste verjaardag niet onopvallend voorbij laten gaan. In de nacht van 9 op 10 november kunnen gasten komen dineren op het uur dat ze verkiezen, terwijl er doorlopend optredens en speeches plaatsvinden. Alle opbrengsten gaan naar het Koningin Paola Kinderziekenhuis.

Restaurant Danieli il Divino is al 25 jaar gevestigd in de Beukenlaan in Wilrijk. De deuren van het restaurant openen op 9 november om 20 uur om pas weer te sluiten op 10 november om 21 uur. 25 uur lang zullen er speciale acts, optredens en speeches zijn. Speciaal voor hun verjaardag ontwierp cocktailbar The Pharmacy een speciale Danieli il Divino-cocktail.

De opbrengst van de avond wordt geschonken aan het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Om het opgehaalde bedrag wat aan te dikken, verkoopt Danieli il Divino speciale wijnen en pastapakketten en kunnen gasten een backstage tour boeken achter de schermen van het bekende restaurant. Met het opgehaalde geld zullen alle onderzoeksruimtes in het kinderziekenhuis afgewerkt worden met een onderwater-thema, dat kinderen even doet wegdromen tussen al de minder aangename ervaringen die nu eenmaal bij een ziekenhuis horen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.