Nieuws Antwerpen Restaurant Fiera levert op 1 mei totale restaurantbeleving aan huis

Restaurant Fiera levert op 1 mei totale restaurantbeleving aan huis

Fiera.

Restaurant Fiera levert op 1 mei totale restaurantbeleving aan huis

ANTWERPEN/BRECHT – Met ‘A Day at Fiera’ levert restaurant Fiera vrijdag 1 mei (Dag van de Arbeid) meer dan alleen een maaltijd om af te halen aan huis. Met het initiatief wil het restaurant de totaalbeleving, die ze normaal in de Antwerpse Handelsbeurs bieden, eenmalig bij de mensen thuis aanbieden.

Op vrijdag 1 mei kan je met ‘A Day at Fiera’ eenmalig ook thuis genieten van een diner in drie gangen, met producten van lokale partners van het kosmopolitische restaurant en een echte beleving door kaarsjes, linnen servetten en de muzikale playlist van het restaurant. Ook een lunch, met onder andere het speltbrood van Antwerpse bakkerij Toon De Klerck en ingrediënten van (online)vleeswinkel Dierendonck, wordt in het pakket voorzien. Voor het diner kan Fiera rekenen op onder andere asperges en aardbeien van Den Akker in Brecht.

Zaakvoerder Jan Jacobs: “Het zit in het DNA van Fiera om mensen een smaakvolle, maar ook gezellige en sfeervolle avond te bezorgen. Fiera is meer dan een restaurant met lekkere food en drinks; we proberen door sfeerelementen zoals het fantastische kader van de oude Schippersbeurs, maar ook mooie decoratie, interieur, verlichting, muziek en geur een totaalbeleving te brengen.”

Ook Fiera moest op 14 maart de deuren sluiten, amper 1 maand na opening in de Antwerpse Handelsbeurs. Tom Buelens, de Front of House manager van het restaurant, maakte met een vriend recent nog een Antwerpse bewerking op het alom gekende nummer ‘The Winner Takes it All’ van ABBA om iedereen een hart onder de riem te steken in dit coronatijdperk.

‘A Day at Fiera’ kan je nog tot donderdagochtend 30 april om 10 uur boeken.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.